Construïm la Xarxa de municipis per l’economia social i solidària

Municipis per l'economia social i solidària / Font: MESS
Sabadell
Divendres, 10/06/2016

El 10 de juny, a l'Auditori de Fira Sabadell, es trobaran els 40 municipis que s’han adherit al Manifest per debatre la missió, visió i estratègia de la futura entitat.

Després de la primera Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària que es va celebrar el 22 i 23 d’octubre de 2015 a Barcelona, va sorgir la idea de crear una Xarxa de municipis per l’economia social i solidària. D’aquesta trobada va sorgir el grup motor format pels ajuntaments de Badalona, Barcelona, Sabadell i Santa Coloma de Gramanet.

El 16 de març de 2016 a Badalona es va crear l’espai per contrastar i ampliar el treball del grup motor, on es va poder conceptualitzar l’economia social i solidària, es van compartir experiències i es va decidir la fórmula jurídica que prendrà aquesta agrupació de municipis.

El següent pas es el proper 10 de juny a l'Auditori de Fira Sabadell, on els municipis adherits al Manifest debatran la missió, visió i estratègia de la futura entitat, així com els primers esborranys d’estatuts i de pla de treball per al període 2017-2019.

Per poder participar-hi, heu de formalitzar la vostra inscripció abans del dimarts 7 de juny al següent formulari.

Com s'organitzen

El grup impulsor, la comissió promotora i les jornades són els grups de treball que s’han creat per tal de dinamitzar el procés de constitució de l’associació. Tots tres grups estan oberts als municipis adherits, els quals hi participen a través de personal tècnic i representants polítics.

Municipis adherits

Arbúcies, Arenys de Mar, Argentona, Badalona, Badia del Vallès, Barcelona, Cabrils, Canet de Mar, Cardedeu, Castellbell i el Vilar, Celrà, Cerdanyola del Vallès, Collbató, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esparreguera, Girona, La Bisbal d’Empordà, Manlleu, Manresa, Mataró, Mieres, Navàs, Palafrugell, Palau-Solità i Plegamans, Roquetes, Rubí, Sabadell, Sant Adrià del Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Guíxols, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Gramenet, Santa Margarida i els Monjos, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa, Vallirana, Viladamat, Viladecans i Vilafranca del Penedès.

Data: 

Divendres 10 juny

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Municipis per l’economia social i solidaria
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@mess.cat