Construïm sobiranies

Enginyeria Sense Fronteres organitza un curs presencial per aprofundir sobre les sobiranies
Barcelona
Dijous, 25/04/2019 fins Dijous, 09/05/2019

Del 25 d'abril al 9 de juny Enginyeria Sense Fronteres organitza un curs presencial de 5 sessions al voltant de la sobirania energètica, alimentària, en la gestió de l'aigua, tecnològica i eco feminista.

El curs està estructurat en 5 sessions, centrades cadascuna en la reflexió sobre el significat de sobirania. Al llarg de les jornades s'analitza el sistema actual de producció de recursos, governança i distribució pel que fa a l'alimentació, l'aigua, la tecnologia o el mateix cos de les dones, basats en un model derivat del pensament i el model capitalista i apropiatiu dels recursos comuns.

El curs pretén oferir eines a totes les persones interessades en la transformació social a través de la incidència política en la governança dels nostres recursos. Vol portar a la reflexió perquè les sobiranies responguin a criteris d'equitat i justícia social i ambiental i no a criteris lucratius.
El curs es realitza de forma presencial amb sessions de 3 hores a gratuïtes a La Lleialtat Santsenca, en horari de 18 a 21 hores, segons el següent programa:


- Mòdul 1, 25 d'abril:Sobirania energètica
- Mòdul 2, 26 d'abril:Sobirania alimentària
- Mòdul 3, 2 de maig: Sobirania de l'aigua
- Mòdul 4, 3 de maig: Sobirania ecofeminista
- Mòdul 5, 9 de maig: Sobirania tecnològica


Existeix la possibilitat de convalidar 1 ECTS a la UPC augmentant en 10 hores el temps treballat en el curs a través de treballs.


Es poden fer les inscripcions a través d'aquest formulari.

Data: 

Dijous 25 abr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Enginyeria Sense Fronteres
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacta@esf-cat.org