Conversa "Apoderament i prevenció de les violències masclistes en entorns juvenils"

Collage de fotos de tallers per promocionar l'esdeveniment
Barcelona
Dimarts, 09/01/2018

La trobada pretén ser un espai de conversa sobre les practiques i estratègies de treball per a la prevenció de les violències masclistes.

La Plataforma Unitària contra les Violències Masclistes organitza, amb el suport de la Taula Catalana per Colòmbia, l’Associació Cúrcuma i la Fundació Indera, la trobada “Apoderament i prevenció de les violències masclistes en entorns juvenils, amb la participació d'entitats locals i la Corporación Amiga Joven de Medellín (Colòmbia)”.

Aquesta trobada de conversa tindrà lloc el proper 9 de gener a les 19 h a la Llibreria La Caníbal de la ciutat de Barcelona, i comptarà amb la participació de membres de la Corporación Amiga Joven que treballen en el context del conflicte armat i social a Colòmbia que explicaran el projecte “Escuela Popular de Género”. La trobada també comptarà amb altres entitats que presentaran diferents experiències de prevenció de violència masclista i construcció de masculinitats alternatives.

L’esdeveniment es du a terme en el marc del projecte “Promovent aliances comunitàries i municipals per la defensa dels drets de dones i nenes de la zona nord-oriental de Medellín”, finançat per la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona.

Data: 

Dimarts 09 gen

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Plataforma Unitària contra les Violències Masclistes
Correu electrònic de l'organitzador: 
prouviolencia@pangea.org