Convocatòria oberta pel voluntariat internacional d'IAP

Convocatòria oberta pel voluntariat internacional d'IAP a Colòmbia. Font: Associació Acció Internacional per la Pau – IAP Catalunya
Dilluns, 12/09/2022 fins Diumenge, 30/10/2022
(En línia)

L'Associació Acció Internacional per la Pau obre la convocatòria per inscriure's al Voluntariat Internacional que tindrà lloc a Colòmbia.

Des de 2011, les persones voluntàries a Colòmbia han estat un pilar fonamental per a la promoció i defensa dels drets humans i la construcció de pau amb justícia social, a través del treball de l'Associació Acció Internacional per la Pau i el suport a les organitzacions socials de base.

Això ha permès que més de 70 persones voluntàries hagin acompanyat a organitzacions i persones defensores dels drets humans. El voluntariat per a IAP es basa en la presència física, la incidència política, i la comunicació i sensibilització.

Si alguna vegada has pensat a viure una experiència com aquesta, consulta els requisits a la seva pàgina web i inscriu-te a través del formulari. La conovocàtoria estarà oberta fins al 30 d'octubre per participar en el voluntariat de l'estiu 2023.

Data: 

Dilluns 12 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació Acció Internacional per la Pau – IAP Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
-