‘Correm Junts’, la cursa d’Aspasim

Els beneficis de la 'Correm Junts' es destinen íntegrament als projectes de la Fundació Aspasim. Font: Aspasim
Barcelona
Diumenge, 24/10/2021

La novena edició de la competició inclusiva que organitza a Sarrià, a Barcelona, la Fundació Aspasim es farà el 24 d’octubre.

La ‘Correm Junts’ recupera aquest any la presencialitat -després d’una edició confinada per la Covid-19 l’any 2020- i es farà el diumenge 24 d’octubre al matí. La sortida serà a la Plaça de Sarrià i l’organització anuncia que s’aplicaran totes les mesures necessàries que marquen Salut i el Procicat. Les places seran més limitades que en edicions anteriors i uns dies abans de la cursa es facilitaran els horaris als i a les participants.

La característica principal de la ‘Correm Junts’, organitzada per la Fundació Aspasim, és la promoció que les persones amb discapacitat intel·lectual greu competeixin de manera integrada. Ho fan segons el gènere i la franja d’edat. Hi ha la possibilitat d’inscriure’s a la competició com a Corredors Solidaris i acompanyar una persona amb discapacitat intel·lectual greu que necessiti suport per a recórrer els 1.609 metres de la milla.

Així, la ‘Correm Junts’ és una jornada durant la qual les persones amb discapacitat estan 100% integrades i una competició en la qual no es valora només qui arriba en primer lloc, sinó la capacitat de compartir i les habilitats per acompanyar. És, per tant, més que una cursa d’una milla de distància: 1.609 metres. És una cursa inclusiva i solidària.

Els beneficis es destinen íntegrament als projectes de la Fundació Aspasim d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual greu.

Les inscripcions estan obertes. La tarifa és de deu o quinze euros i es poden fer donatius. Les persones amb discapacitat tenen inscripció gratuïta.

Per a més informació sobre la 'Correm Junts' podeu consultar corremjunts.org.

Data: 

Diumenge 24 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Aspasim
Correu electrònic de l'organitzador: 
aspasim@aspasim.com