Córrer per la llum de les nenes

L'iniciativa es porta a terme al voltant de 12 països d’Àfrica i Amèrica i arriba a més de 12.700 nenes i adolescents. Font: Unsplash.
Cornellà
Diumenge, 28/04/2019

El 28 d'abril, Entreculturas organitza aquesta cursa solidària a Barcelona.

El proper diumenge 28 d'abril, Entreculturas organitza la cursa: ‘Per la llum de les nenes.

L’objectiu de l’esdeveniment és recaptar fons per aquest projecte que promou l’accés a l’educació, la prevenció i l’atenció de nenes i adolescents que estan en risc de violència.

Aquesta iniciativa es porta a terme al voltant de 12 països d’Àfrica i Amèrica i arriba a més de 12.700 nenes i adolescents.

Aquesta cursa solidària no només es celebra a Barcelona. L’entitat organitza diferents curses per tot l’estat espanyol a ciutats com Madrid, Sevilla, Saragossa, Santander o Màlaga.

A Barcelona es farà una cursa de 10 quilòmetres i un altre de 5 km. També es podrà fer una caminada de 5 quilòmetres i una cursa infantil de 400 metres pels més petits.

Tothom qui vulgui col·laborar amb la causa, però no pugui participar a l’esdeveniment, es pot inscriure amb el dorsal zero, amb el que donarà l’import de la cursa per l’educació d’una nena.

El darrer any, l’entitat va recolzar al Sudan del sud, promovent l’accés a l’educació bàsica de 1000 infants, a més de facilitar i dinamitzar espais recreatius i esportius per 3000 joves refugiats i desplaçats interns a Maban, Sudan del sud

Per participar a la cursa, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Diumenge 28 abr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Entreculturas
Correu electrònic de l'organitzador: 
noticias@entreculturas.org