Crida de nous projectes per a la plataforma de Bones Pràctiques per a la convocatòria del 2021

 Font:
Diumenge, 26/09/2021 fins Dimecres, 15/12/2021
(En línia)

La convocatòria del Bones Pràctiques s'adreça a professionals, entitats, administracions o empreses catalanes que treballen amb o per a joves. Podeu proposar els projectes que cregueu inspiradors per al sector aquí.

Convocatòria per a projectes en l'àmbit de la joventut per entrar a formar part de la Plataforma de Bones Pràctiques en l'àmbit de la Joventut organitzada per l'Associació Catalana de Professionals de Joventut.

La plataforma de Bones Pràctiques és una iniciativa de l’Associació Catalana de Professionals de Joventut (ACPJ). Actualment, la plataforma aglutina més d’una trentena de projectes en els quals es reconeix la bona feina feta per professionals. Si coneixeu una activitat, proposta o projecte que considereu genial, interessant o que funciona la mar de bé des de fa dos o tres anys en l'àmbit de la joventut, no ho dubteu i feu-lo arribar a la plataforma de Bones Pràctiques.

La convocatòria s'adreça a tota mena de professionals, entitats, administracions o empreses que treballen amb o per a joves. Es podeu proposar projectes propis o d'altres que es creguin inspiradors per al sector.

Data: 

Diumenge 26 set

Hora: 

23:59

Organitzador: 
Associació Catalana de Professionals de Joventut
Correu electrònic de l'organitzador: 
bpjoventut@gmail.com