Cruïlla Barcelona

Cruïlla Barcelona 2014 col·labora amb Amnistia Internacional Catalunya
Barcelona
Divendres, 11/07/2014 fins Diumenge, 13/07/2014

De l'11 al 13 de juliol tindrà lloc el festival de música Cruïlla Barcelona. Oferirà un espai a entitats per tal que mostrin els seus projectes socials i animarà els assistents a fer una aportació econòmica a Amnistia Internacional.

Aquest festival col·labora per sisè any consecutiu amb Amnistia Internacional Catalunya. Les persones que assisteixin al Cruïlla podran conèixer de prop les causes que defensa Amnistia Internacional, així com fer una aportació econòmica a l'organització. Al comprar l'abonament per al festival podran fer un donatiu de 2 euros que es destinarà a les campanyes contra les vulneracions dels drets humans que desenvolupa Amnistia Internacional, arreu del món i també al nostre entorn.

Cruïlla Barcelona pretén ser un festival "sense etiquetes" que doni cabuda a públics i estils musicals heterogenis. Enguany trindrà lloc de l'11 al 13 de juliol, al Parc del Fòrum de Barcelona i comptarà amb actuacions de grups com Macklemore & Ryan Lewis, Jack Johnson, Band of Horses, Vetusta Morla, Calle 13, Imelda May, Txarango, Bongo Botrako, Berri Txarrak o Joan Dausà, entre d'altres.

A les actuacions musicals se'ls afegiran altres activitats, com ara circ, tallers, jocs i parades d'entitats sense afany de lucre. Els projecte socials tindran, doncs, presència al festival.

Data: 

Divendres 11 jul

Hora: 

17:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
-