Curs: ABC de les fundacions

L’objectiu és donar a conèixer una visió dels aspectes més importants i diferenciadors de la gestió de l’entitat. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 09/10/2019

El 9 d’octubre, la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza l’acte a la seva seu, Barcelona.

El proper dimecres 9 d’octubre a les 9.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs: ABC de les fundacions.

L’objectiu del curs és donar a conèixer una visió dels aspectes més importants i diferenciadors de la gestió de l’entitat.

També es pretén que els participants adquireixin eines i recursos per una gestió eficaç i responsable de la fundació i compartir experiències per una bona pràctica de la gestió i el govern de la fundació.

El curs està adreçat a les fundacions de nova creació i membres de patronats, professionals i qualsevol persona interessada en conèixer els aspectes bàsics del funcionament d’una fundació.

La formació serà impartida per M. Eugènia Bailach, economista i auditora de comptes a Auren, Irene Borràs, consultora en comunicació i captació de fons a Causes that change the world i Marc Botella i Frederic Cusí, consultors i formadors a Inpacte, consultoria social.

El preu de la inscripció és de 150€ per les fundacions associades a la CCF i de 250€ per les fundacions no sòcies.

Per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripcions i fer el pagament per transferència al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502. Les places són limitades i es faran per ordre d’inscripció.

Data: 

Dimecres 09 oct

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat