Curs: Actua contra la Mutilació genital femenina

Curs: Actua contra la Mutilació genital femenina. Font: FAS
Barcelona
Divendres, 29/09/2023 fins Dissabte, 07/10/2023

En el marc del projecte europeu Chat Plus, la Fundació Autònoma Solidària ofereix una formació per a joves activistes.

S’estima que a Europa almenys 500.000 dones pateixin les conseqüències de la mutilació genital femenina. Una greu violació de drets contra dones i nenes que volen posar en relleu la Fundació Autònoma Solidària i la Fundació Wassu. Conjuntament desenvolupen el projecte Chat Plus, una iniciativa que ofereix una formació per a joves d’entre 13 i 25 anys, així com ser les protagonistes d’una campanya de comunicació i incidència política.

La formació és gratuïta i té una durada de 16 hores que es repartiran en quatre sessions i amb un format de tallers dinàmics. Les sessions tractaran sobre ‘El canvi d’actituds: què és la comunicació de canvi de comportament’; ‘La perspectiva sobre la MGF: la MGF com a qüestió de drets humans i de la salut de les nenes i dones’; ‘La perspectiva de gènere: la desigualtat de gènere a les societats i les estratègies per superar-la’ i ‘Debat i educació: la metodologia del debat com a eina clau per als futurs activistes’.

Tindrà lloc els dies 29, 30 de setembre i 6 i 7 de octubre i els horaris són divendres de 18h30 a 20h30 i dissabtes de 10h a 17h, a la seu de la LaFede.cat (C. Tàpies, 1-3, 08001 Barcelona).

Per participar-hi cal enviar una carta o gravar-se en un vídeo breu amb el mòbil amb una presentació i explicant com impulsaries el canvi per acabar amb la mutilació genital femenina a fas.cooperacio@uab.cat.

Data: 

Divendres 29 set

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Fundació Autònoma Solidària
Correu electrònic de l'organitzador: 
fas.cooperacio@uab.cat