Curs: ‘Analítica web i pla de màrqueting digital’

Gràfics en una pantalla de PC. Font: Stephen Dawson
Dimecres, 08/09/2021
(En línia)

Entre els objectius de la formació es troben el d’aprendre a mesurar resultats de màrqueting digital amb accions en xarxes socials.

La Fundació Pere Tarrés organitza el curs ‘Analítica web i pla de màrqueting digital’ destinat prioritàriament a persones treballadores en actiu, tant personal autònom com de l’administració pública. La data d’inici és el 8 de setembre i es durà a terme en la modalitat en línia. Es tracta d’una formació 100% subvencionada i compta amb un total de 50 hores lectives. La matrícula pot fer-se omplint el formulari que es troba en aquest enllaç.

Entre els objectius de la formació es troben el d’aprendre a mesurar resultats de màrqueting digital amb accions en xarxes socials; fixar i aconseguir objectius SMART i entendre el valor de les KPI i la seva aplicació en projectes digitals. Així mateix, l’alumnat participant coneixerà i comprendrà l’aplicació d’eines d’analítica web, la importància de les mètriques en entorns digitals i com treure partit d’un projecte posat en marxa a través d’una pàgina web.

Data: 

Dimecres 08 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@peretarres.org