Curs Arduino Avançat

Curs Arduino Avançat
Barcelona
Dilluns, 17/07/2017 fins Divendres, 21/07/2017

Una associació d'estudiants de la UPC ha programat una formació avançada d'Arduino. Mitjançant aquesta formació coneixereu en profunditat diversos aspectes de la placa electrònica Arduino.

L'Associació d'Estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya, ha organitzat, del 17 de juliol fins al 21 de juliol, una formació avançada d'Arduino. Mitjançant aquesta formació, les persones inscrites podran conèixer com controlar motors, configurar autòmats, connectar els projectes a Internet o comunicar-se amb un ordinador.

La formació es farà cada dia, de les 16.00 h de la tarda fins a les 20.00 h del vespre. Aquesta formació es farà al laboratori de l'Escola Tècnica Superior d'enginyeria de Telecomunicacions de la Universitat Politècnica de Catalunya. El curs té un preu de 90 €, per l'alumnat de la UPC i 110 € per la gent fora d'òrbita de la UPC.

El temari de la formació és el següent:

  • Introducció.
  • Aplicacions amb actuadors.
  • Aplicacions mitjançant Internet.
  • Aplicacions amb comunicació inàlambrica.
  • Realització d'un projecte

Per realitzar aquesta formació, cal tenir uns coneixements bàsics de programació i tenir una certa experiència amb Arduino. La inscripció a la formació, es fa des d'aquest formulari.

Data: 

Dilluns 17 jul

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@aess.upc.es
Organitzador: 
Associació d'Estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya