Curs bàsic de capacitació professional per a la promoció i divulgació del consum conscient

Cartell de la formació. Font: Multiplica.coop
Barcelona
Dimarts, 30/06/2020 fins Dijous, 09/07/2020

L'Espai Ambiental Cooperativa i Opcions estrenen una càpsula formativa per donar eines per al foment d'un consum responsable a Barcelona.

L'Escola del Consum Conscient, a través del projecte Multiplica, estrena les seves formacions amb un curs bàsic de capacitació professional per a la promoció i divulgació del consum conscient que se celebrarà del 30 de juny al 8 de juliol del 2020 en format presencial a Barcelona. Aquesta primera edició tindrà un format intensiu de 16 a 20.30h i se celebrarà concretament els dies 30 de juny i 1,2,7,8 i 9 de juliol.

La formació es basarà en metodologies actives i al foment del vincle entre les persones assistents. En el primer curs es coneixeran 10 iniciatives de Barcelona com La Fàbrica del Sol, Coòpolis, l´OMIC (Oficina Municipal d'informació a les persones consumidores), l'Espai Consum Responsable, L'Economat Social o La Borda. A més, es farà una ruta guiada per comerços per aprendre sobre psicologia del consum.

En aquest sentit, hi haurà sessions dedicades a temes com la comunicació i pedagogia del consum conscient, el consum sostenible, economies transformadores i emprenedoria social, les polítiques públiques, la defensa de les persones consumidores, la psicologia del consum, el cooperativisme de consum o l´anomenat com consum col·laboratiu.

Tot això amb un grup de docents ample i divers, integrat per professionals de referència en el seu camp professional, com l'Álvaro Porro, la Marta Cuixart, la Diana Amigó, la Mayo Fuster, la Montse Peiron o l'Ivan Miró, entre d'altres.

Les inscripcions ja estan obertes fins el 21 de juny i amb descompte fins al 31 de maig

Data: 

Dimarts 30 juny

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@espaiambiental.coop
Organitzador: 
Espai Ambiental Cooperativa