Inscripció al Curs bàsic sobre consum conscient

 Font:
Barcelona
Dimarts, 30/06/2020 fins Dijous, 09/07/2020

Opcions i Espai Ambiental impulsen el primer curs bàsic de capacitació professional per a la promoció i divulgació del consum conscient.

Opcions i Espai Ambiental estrenen nou projecte: Multiplica!, un programa d’estudis especialitzat en la capacitació professional per a la promoció i divulgació del consum conscient, dirigit per Eva Vilaseca i Toni Lodeiro. Aquest és el primer curs que ofereix la nova escola del consum conscient.

Aquesta primera edició té un format de curs intensiu d’estiu presencial que es realitzarà del 30 de juny al 9 de juliol a diferents espais de Barcelona. Comptarà amb un total de dotze formadors i docents, professionals de referència en el seu camp professional.

El curs ofereix una formació basada en metodologies actives, molt orientada a la pràctica. A més de les sessions formatives, el curs també inclou visites guiades per conèixer espais o iniciatives de Barcelona, com La Comunal, l’Economat Social, La Borda i Can Batlló. A més, es farà una ruta guiada per comerços per aprendre sobre psicologia del consum.

En total, es realitzaran 6 sessions dedicades a temes com la comunicació i pedagogia del consum conscient, el consum sostenible, economies transformadores i emprenedoria social, les polítiques públiques, la defensa de les persones consumidores, la psicologia del consum, el cooperativisme de consum o l’anomenat consum col·laboratiu.

Les dates concretes del curs són el 30 de juny i els dies 1, 2, 7, 8 i 9 de juliol. L’horari serà sempre el mateix, de 16 h a 20.30 h. El període d’inscripció finalitza el 21 de juny de 2020.

  • Sessió 1 (30 de juny) a l’Escola de l’IGOP.
  • Sessió 2 (1 de juliol) a La Fàbrica del Sol.
  • Sessió 3 (2 de juliol) a La Lleialtat Santsenca.
  • Sessió 4 (7 de juliol) a Coòpolis (Ateneu Cooperatiu de Barcelona).
  • Sessió 5 (8 de juliol) a OMIC / Espai Consum Responsable.
  • Sessió 6 (9 de juliol) a Can Masdeu.

Per a més informació es pot enviar un un correu a info@multiplica.coop o omplir aquest formulari.

La formació d’aquesta iniciativa d’Opcions i Espai Ambiental està avalada per l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la UAB. També compta amb el suport de Coòpolis (Ateneu Cooperatiu de Barcelona), la Xarxa d’Economia Solidària (XES), el Grup Ecos i Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona).

Data: 

Dimarts 30 juny

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@espaiambiental.coop
Organitzador: 
Espai Ambiental