Curs ‘Canvi climàtic: Hi som a temps?’

Curs ‘Canvi climàtic: Hi som a temps?’
Barcelona
Dijous, 02/05/2019

La formació fa una anàlisi de les conseqüències que pot tenir la destrucció del medi ambient en àmbits com el de la salut humana o la biodiversitat.

El curs tractarà la situació del canvi climàtic i proposa un model productiu sostenible mitjançant un diagnòstic de la situació actual i l’anàlisi de les conseqüències que pot tenir la destrucció del medi ambient en àmbits com el de la salut humana o la biodiversitat. També se centra en el repte de la transició ecològica cap a un model productiu sostenible, així com en el rol que hi desenvoluparan les ciutats i la pròpia ciutadania.

La formació es durà a terme en cinc sessions, del 2 al 16 de maig, de 17.30 a 20.30 hores, a l’Aula de Drets Humans de L’Hospitalet de Llobregat (c. Josep Ma. de Sagarra, 29). El curs està organitzat Tres Quarts per Cinc Quarts i la Fundació Solidaritat UB. Compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet, L’Hospitalet pels Drets Humans, la Universitat de Barcelona i la Fundació Món-3. El preu és de 30 euros i la inscripció s’ha de fer al telèfon 934024325 o via correu electrònic a mon-3@mon-3.org.

Data: 

Dijous 02 Maig

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Tres Quarts per Cinc Quarts
Correu electrònic de l'organitzador: 
espaidebat@gmail.com