Curs: ‘Captació de talent a través d’eines 2.0’

L’objectiu és que els professionals de recursos humans desenvolupin les competències necessàries per a fer un bon ús de les noves eines de reclutament 2.0. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimarts, 21/05/2019

El 21 de maig, l’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza la formació al centre de promoció econòmica.

El proper dimarts 21 de maig a les 9.30 h, l’Ajuntament del Prat de Llobregat, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitzen el curs: ‘Captació de talent a través d’eines 2.0’.

L’objectiu és que els professionals de recursos humans desenvolupin les competències necessàries per a fer un bon ús de les noves eines de reclutament 2.0, amb la finalitat de tenir èxit en la captació de talent i de millorar la seva eficiència en la gestió dels processos de selecció.

El curs va dirigit a persones empresàries i professionals de l’àmbit dels recursos humans i anirà a càrrec del servei local d’ocupació, SÈPAL SL, Serveis de Psicologia Aplicada i de Laboratori.

La formació abordarà temes com quines són les eines 2.0 i com funcionen, mostrant canals i portals laborals 2.0. i xarxes professionals i personals com Linkedin o Xing.

També es parlarà dels aspectes claus en la difusió d’ofertes i la creació del perfil d’empresa, aspectes bàsics sobre les candidatures i una comunicació eficient a la xarxa, amb estratègies per establir i mantenir contactes adequats i potenciar el ‘networking’.

Les places són limitades i el curs és gratuït. Per assistir, cal enviar un correu a l’adreça electrònica slo@elprat.cat.

Data: 

Dimarts 21 Maig

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
slo@elprat.cat
Organitzador: 
Ajuntament del Prat de Llobregat