Curs: Com comuniquem la nostra presència a la Mostra d’Entitats?

L’objectiu és dotar d’eines a les entitats per preparar una campanya de comunicació en línia de cara a la Mostra d’Entitats. Font: Unsplash.
El Prat de Llobregat
Dilluns, 11/11/2019 fins Dilluns, 18/11/2019

L’11 i el 18 de novembre, l’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza la formació a les Cases d’en Puig.

El proper dilluns 11 i 18 de novembre a les 18.30 h, l’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza el curs ‘Com comuniquem la nostra presència a la Mostra d’Entitats?’.

L’objectiu és dotar d’eines a les entitats per preparar una campanya de comunicació en línia de cara a la Mostra d’Entitats.

La formació està adreçada a persones responsables o coordinadores d’entitats de tots els àmbits i serà impartida per El Prat Comunica.

El curs treballarà estratègies per a fidelitzar socis, per aconseguir noves persones sòcies i estratègies per a apropar-se a nous públics, amb la finalitat de donar a conèixer les entitats i les activitats i propostes que realitzen.

La primera sessió abordarà temes com la situació actual de les xarxes socials i canals de comunicació de la nostra entitat, mitjans dels que disposa l’entitat, a qui s’adreça i què es vol explicar i donar a conèixer.

També es desenvoluparà una acció per captar l’atenció abans, durant o després de la mostra, com un sorteig, un photocall, una performance o un joc participatiu.

La segona sessió es centra en els canals de distribució de la campanya i l’ús que es farà de les xarxes. També es realitzarà un seguiment de la campanya, la viralitat de les publicacions i la feina a desenvolupar al llarg de l’any a les xarxes socials.

Tant a la primera sessió com a la segona es donarà contingut teòric i pràctic sobre la matèria, estimulant la intervenció i participació dels i les participants i responent els dubtes de les persones assistents.

La inscripció és gratuïta i es pot fer presencialment a Cases d'en Puig, per correu electrònic a entitats@elprat.cat o bé, per telèfon al 93 379 00 50.

Data: 

Dilluns 11 nov

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Ajuntament del Prat de Llobregat
Correu electrònic de l'organitzador: 
entitats@elprat.cat