Curs 'Com dur a terme una campanya municipal exitosa'

 Font:
Dimecres, 26/09/2018 fins Dimecres, 31/10/2018
(En línia)

Els millors projectes de ciutat no es faran mai realitat si no som capaços de vendre'ls a l’electorat. Tot comença en unes eleccions on no podem fallar. D’aquí la importància de saber com dissenyar i com dur a terme una campanya electoral eficaç.

En aquest curs s'ensenyaran quins són els components d’una campanya, i com s’ha de preparar. Les bones campanyes no garanteixen un resultat excel·lent, però el fan més probable que no pas les campanyes tradicionals -improvisades, ineficients i errants-. Això sí, requereixen temps: temps per a pensar-les i temps per a desplegar-les. Ara és un bon moment per -si no s’ha fet encara- començar a treballar a ple ritme en les municipals del 2019, que tindran lloc el diumenge 26 de maig (amb la campanya formal allargant-se del 10 al 24 de maig).

El seguiment d’aquest curs donarà l’oportunitat no només de conèixer la “teoria” indispensable del màrketing electoral, sinó també d’anar-la aplicant a la realitat de cadascú conforme es vagi avançant en els diferents temes que composen el curs. D’aquesta manera, en acabar-lo, hom tindrà dissenyada la seva campanya i haurà tingut l’ocasió de reflexionar sobre els paranys, els trucs i els condicionants d’uns comicis locals.

El curs tindrà lloc del 26/9 al 31/10 i serà en format on line. El període de matriculació restarà obert fins el 24/9.

Data: 

Dimecres 26 set

Hora: 

10:39

Correu electrònic Organitzador: 
formacio@colpis.cat
Organitzador: 
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya