Curs: Com elaborar el pressupost a la fundació

L’objectiu és conèixer elements fonamentals que ha de contenir el pressupost i saber quins són els criteris d’estimació dels ingressos i les despeses. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 13/11/2019

El 13 de novembre, la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza la sessió a la seva seu, Barcelona.

El proper dimecres 13 de novembre a les 9.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs Com elaborar el pressupost a la fundació.

L’objectiu de la formació és conèixer elements fonamentals que ha de contenir el pressupost de la fundació i saber quins són els criteris d’estimació dels ingressos i les despeses.

La sessió es dirigeix a gerències, direccions i professionals de l’àrea econòmica i d’administració de les fundacions i estarà impartida per Pere Tarrés, economista i màster en direcció de fundacions i associacions, membre col·laborador del Bufet Bergós.

La formació té un cost de 90€ per fundacions associades a la CCF i de 180€ per les no sòcies. Per formalitzar la inscripció, s’ha de realitzar el pagament per transferència bancària al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502 i emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 13 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat