Curs: Com fer el tancament de l’exercici comptable a la fundació

L’objectiu és revisar els aspectes més importants de la formulació dels comptes anuals, perquè es realitzi de forma eficient i complint amb tots els requeriments legals. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 27/11/2019

El 27 de novembre, la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza la formació a la seva seu, Barcelona.

El proper dimecres 27 de novembre a les 9.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs Com fer el tancament de l’exercici comptable a la fundació.

L’objectiu de la formació és revisar els aspectes més importants de la formulació dels comptes anuals de la fundació, perquè es realitzi de forma eficient i complint amb tots els requeriments legals que li siguin d’aplicació.

També es pretén repassar la memòria econòmica a presentar a l’Agència Tributària i conèixer el nou informe d’auditoria, tant per a aquelles fundacions que estiguin obligades a auditar-se, com per a aquelles que ho vulguin fer de forma voluntària.

La sessió està dirigida a gerències, direccions i professionals de l’àrea econòmica i d’administració de les fundacions. Estarà impartida per M. Eugènia Bailach, economista i auditora de comptes a Auren i Ferran Busquet, economista-MBA per ESADE i auditor de comptes.

El programa aborda temes com les principals normes de registre i valoració que afecten més significativament a les fundacions i models de comptes anuals i diferències més significatives.

També es parlarà de la memòria comptable, normes generals d’elaboració i contingut, de la memòria econòmica de caràcter obligatori i requerida per l’Agència Tributària i l’obligació de sotmetre els comptes anuals a auditoria i nou informe d’auditoria.

La formació té un cost de 90€ per fundacions associades a la CCF i de 180€ per les no sòcies. Per formalitzar la inscripció, s’ha de realitzar el pagament per transferència bancària al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502 i emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 27 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat