Curs: Com impulsar i renovar el patronat

L’objectiu de la formació és explorar les dinàmiques més habituals dels patronats, com aprofitar les positives i contenir les negatives. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 05/06/2019

El 5 de juny, la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza la formació a la seva seu a Barcelona.

El proper dimecres 5 de juny a les 9.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs ‘Com impulsar i renovar el patronat’.

L’objectiu de la formació és explorar les dinàmiques més habituals dels patronats, aprofitant les dinàmiques positives i contenint les negatives.

La sessió pretén desenvolupar estils de govern integradors que aportin visió, orientació i innovació a la fundació i assegurar la continuïtat i l’impuls del patronat a través del relleu dels seus membres.

El curs està adreçat a membres dels patronats, direccions i gerències de les fundacions i anirà a càrrec de Frederic Cusí i Marc Botella, socis, consultors i formadors d’Inpacte, consultoria social i de Gobernanza Efectiva.

El programa abordarà les palanques per impulsar el patronat com el pla de treball, l’acompanyament de la presidència i l’autoavaluació.

El curs tractarà la previsió i planificació a la renovació, definint perfils, estratègies de captació i el procés d’incorporació.

També s’explicarà com millorar l’eficiència del patronat aprofitant el potencial de l’individu i el del col·lectiu i com retenir el talent post-patronat.

El preu de la formació és de 90 € per fundacions associades a la CCF i de 180€ per fundacions no sòcies.

Per formalitzar la inscripció, cal fer el pagament per transferència bancària al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502 i emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 05 juny

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat