Curs: ‘Com podem contractar persones migrades en situació irregular a la nostra entitat d’ESS?’

L’objectiu és donar a conèixer la nova convocatòria de subvencions per a la contractació de persones migrades en situació irregular. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimarts, 04/06/2019

El 4 de juny, Coòpolis organitza la formació a l’Escola Lliure El Sol, Barcelona.

El proper dimarts 4 de juny a les 10.00 h , Coòpolis organitza el curs ‘Com podem contractar persones migrades en situació irregular a la nostra entitat d’ESS?’.

Des del Cercle de Migracions i Cooperativisme de Coòpolis, l’objectiu és donar a conèixer la nova convocatòria de subvencions del programa Treball i Formació 2019 per a entitats sense ànim de lucre, línia ACOL, per a la contractació de persones migrades en situació irregular.

El taller es centrarà en els aspectes tècnics de la convocatòria, així com en els requeriments legals d’estrangeria demanats a les persones que presentin les entitats.

La formació serà impartida per Karim Sabni El Garraf, tècnic d’acompanyament a la inserció a Idària, portaveu de Girona Acull i membre de la Coordinadora Obrim Fronteres.

La segona edició de la Línia ACOL continua oferint una oportunitat al teixit de l’economia social i solidària per promoure la diversitat d’origen i racial dins de les entitats mitjançant la regularització de persones migrades.

Per assistir al curs, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 04 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Coòpolis
Correu electrònic de l'organitzador: 
coopolis@bcn.coop