Curs d'ApS per a docents: l'ApS de l'Economia Solidària

Una edició anterior del Curs d'ApS per a docents: l'ApS de l'Economia Solidària
Barcelona
Dimecres, 16/01/2019 fins Dimecres, 13/03/2019

Donar eines al professorat per introduir els valors del consum responsable i de l'Economia Social i Solidària a les aules dels instituts és l'objectiu d'aquest curs que ofereix SETEM Catalunya.

El curs es desenvoluparà del 16 de gener al 13 de març de 2019, de 16.00 a 19.00 hores, a LaFede.cat (Carrer Tàpies, 3 de Barcelona). És gratuït i semipresencial, amb una durada de 30 hores: 18 hores presencials repartides en sis sessions i 12 hores de treball personal. Compta amb el reconeixement del Departament d'Ensenyament.

S'adreça a personal docent de secundària o batxillerat, que vulgui dur a terme un projecte d’APS per treballar l'Economia Solidària al seu centre.

Està organitzat per SETEM Catalunya, des d'on expliquen que el fet d'introduir els valors del consum responsable i de l'Economia Social i Solidària en l'educació facilita que els i les joves passin per un procés reflexiu que les incentivi a qüestionar-se què hi ha darrere dels productes que consumeixen, sensibilitzar-se i canviar els seus hàbits de consum.

A més, després d'assimila els coneixements, l'alumnat els retorna a la comunitat, ja que es tracta d'un projecte d'Aprenentatge i Servei.

La inscripció al curs es pot realitzar fins al 21 de desembre de 208. Per a més informació, pots consultar el programa del curs.

Data: 

Dimecres 16 gen

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
catalunya@setem.org
Organitzador: 
SETEM Catalunya