Curs d’atenció a dones refugiades i migrades que han patit violència masclista

Curs d’atenció a dones refugiades i migrades que han patit violència masclista
Barcelona
Dimarts, 07/11/2017 fins Dimecres, 29/11/2017

Organitzat per la Fundació Surt, l’impartiran professionals especialitzades en l’àmbit de les migracions, l’asil i les violències de gènere.

La Fundació Surt organitza un curs per millorar la identificació, el reconeixement i l’atenció de les persones que hagin pogut ser víctimes de violència de gènere. Amb la participació el Grup Antígona de la UAB, la formació vol donar resposta al moment en què aquestes persones vulguin rebre ajuda per superar relacions violentes, amenaces sexuals i abusos patits en el país d’origen, al llarg de les rutes migratòries o una vegada al país d’acollida.

La formació, gratuïta, està especialment dirigida a persones de l’àmbit del treball social, la integració social, l’assistència social, jurídica o mèdica, o la interpretació, i a professionals que treballen amb persones migrades i demandants d’asil. Les sessions tindran lloc els dimarts i dimecres del 7 al 29 de novembre a l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Hi ha la possibilitat d’escollir horari de matí (de 10.00 a 14.00 h) o de tarda (de 15.30 a 19.30 h).

Inscripcions

Data: 

Dimarts 07 nov

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
surt@surt.org
Organitzador: 
Fundació Surt