Curs de comptabilitat en entitats sense finalitat lucrativa

Dins del programa es tractaran temes com els instruments financers actius i pasius. Font Unsplash
Barcelona
Dimecres, 14/11/2018 fins Dimecres, 28/11/2018

Des de la pràctica, aquest curs dona a conèixer l’actual Pla General Comptable per a les fundacions catalanes.

El proper 14 i 28 de novembre a les 17 h el Col·legi d'Economistes de Catalunya organitza la formació: ‘Comptabilitat en entitats sense finalitat lucrativa’.

Francisco Marín Anglada, llicenciat en ADE, doctor en Administració i Direcció d’Empreses i professor de l’Àrea de Comptabilitat i Finances de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), serà l’encarregat d’impartir aquesta formació.

Dirigit a directors financers, assessors, administratius, comptables i totes aquelles persones que s’encarreguin d’elaborar, redactar i llegir comptes anuals, en aquest curs es tractaran aspectes com el panorama normatiu de la reforma comptable, estats financers com el balanç, el compte de resultats i l’estat de fluxos d’efectiu i subvencions i provisions entre d'altres.

Aquest curs de sis hores és computable com a matèria de comptabilitat, a l’efecte de les obligacions de la formació continuada establertes per la normativa d’auditoria vigent i està homologat pel Registre d’Experts Comptables de Catalunya (RECC).

El preu de la inscripció per a col·legiats és de 150€ i per no col·legiats 195€. Pots inscriure’t emplenant el formulari.

Data: 

Dimecres 14 nov

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Col·legi d'Economistes de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
cec@coleconomistes.cat