Curs de Comunicació 2.0 per a entitats

Engranatges de la comunicació 2.0. Font: ar130405 a Pixabay
Dilluns, 06/11/2017 fins Diumenge, 03/12/2017

El Teb, entitat que utilitza la tecnologia com a eina de transformació social, oferirà durant els mesos d'octubre i novembre dues formacions online reconegudes pel PFAVC: el curs avançat de blogs i eines 2.0, i el curs de Comunicació 2.0.

El primer es farà del 9 al 29 d'octubre. I el segon es podrà realitzar del 6 de novembre al 3 de desembre. Tots dos es desenvoluparan en línia, a través de la plataforma del Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya (PFAVC) i estaran reconeguts per aquest.

L'Escola de tardor del Teb es dirigeix a persones vinculades amb una entitat no lucrativa, amb ganes d'explorar les tecnologies i la comunicació, i de millorar la seva tasca dins de l'associació o fundació. Poden ser persones voluntàries, activistes o treballadores de l'entitat. Els cursos tenen un cost de 15 euros per persona i les inscripcions es poden fer a través d'aquest formulari.

Amb el Curs de Comunicació 2.0 els/les alumnes aprendran a dissenyar i implementar un Pla de Comunicació 2.0 per a la seva entitat. Ofereix reflexió i anàlisi estratègica sobre la comunicació de l’entitat. Ensenyarà el bon ús de diferents eines tecnològiques per la comunicació digital i acompanyarà les entitats en la definició del seu pla de comunicació digital.

És un curs de 20 hores, distribuïdes al llarg de quatre setmanes, del 6 de novembre al 3 de desembre:

Setmana 1 - La web 2.0, el pla de comunicació de l’entitat i la terminologia.
Setmana 2 - El procés de la planificació. Definir objectius principals i col·laterals. Avaluar i seleccionar eines i canals de xarxes socials.
Setmana 3 - Accions del pla de comunicació. Les eines del community manager. Estratègies de comunicació digital.
Setmana 4 - Anàlisi d’impacte. Eines i estratègies per mesurar les accions.

Data: 

Dilluns 06 nov

Hora: 

12:00

Organitzador: 
El Teb
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@elteb.org