Curs de Guiatge i Eines d’Interpretació del Patrimoni

 Font:
Flix
Divendres, 29/03/2019

Del 29 de març al 14 d 'abril es realitza a la Reserva Natural de Sebes a Flix un curs de Guia de Natura orientat en aprendre l’art del guiatge i la interpretació en un entorn natural

El curs està impartit per Naturalwalks, i té per objectiu aprendre els fonaments tant teòrics com pràctics necessaris per dur a terme activitats de guiatge en entorns naturals, tant des del punt de vista del guiatge naturalista i ecoturístic, com per activitats diverses que tenen lloc a la natura centrades en les eines i tècniques d’interpretació del patrimoni natural.

Les persones participants aprendran diferents tipus d’eines i tècniques relacionades amb la professió del guia de natura, la preparació i execució dels guiatges, la comunicació i la interpretació del patrimoni natural, l’aprofitament dels recursos naturals i l’avaluació de les seves activitats. Donarà una mirada holística a la professió de guia de natura per diferenciar-la d’altres tipus de guiatge i de professions relacionades en l’àmbit del turisme o del medi ambient.

Està orientat en aprendre l’art del guiatge i la interpretació en un entorn natural i aprofundirà en els aspectes més rellevants que s’han de tenir en compte des del disseny fins a l’execució de diferents tipus d’activitats.

El curs serà en format intensiu, repartit en dos paquets de tres dies de durada cadascun, amb un total de 6 dies: 48 hores.

Inclou:

  • Les presentacions usades en el curs i un manual
  • Certificat d’assistència al curs per part de Naturalwalks.
  • Certificat oficial de Interpret Europe (màxima autoritat a Europa en interpretació del patrimoni), havent passat el procés d’avaluació i quota del primer any de membresía a l’associació de Interpret Europe (valor de 30€)
  • Assegurança durant els dies del curs.
  • Assessorament posterior al curs.

El curs està especialment adreçat a guies de natura en actiu o professionals del sector del turisme i la natura -guies de natura, educadors, guardes forestals i de parcs naturals, altres tipus de guies i professionals-, o persones emprenedores i interessades en el turisme i la natura. Està limitat a 16 persones, i la reserva de plaça es farà per estricte ordre de sol·licitud i pagament

El cost és de 500 € amb descompte del 10 % per a estudiants i persones en situació d’atur. Per a inscripcions es pot escriure a projects@naturalwalks.com, i per a més informació es pot contactar a info@sebes.cat o al telèfon 977265112

Data: 

Divendres 29 març

Hora: 

08:00

Organitzador: 
Naturalwalks
Correu electrònic de l'organitzador: 
projects@naturalwalks.com