Curs de maneig de rèptils

6º edició del curs de maneig de rèptils al Crarc, organitzat per Animal Latitude (imatge: animallatitude.org)
Masquefa
Dilluns, 11/07/2016 fins Dimarts, 12/07/2016

Curs de Maneig de Rèptils al Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC), l' 11 i 12 de juliol amb Animal Latitude.

Alguns dels rèptils i amfibis exòtics i/o invasors que es troben zones urbanes i periurbanes, són animals que han estat abandonats o que s'han escapat. Quan aquests animals són localitzats, es porten al Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC) o a d'altres centres de recuperació, com el de Torreferrussa.
Al CRARC es poden anar a visitar, i conèixer el seu origen, així com el que hem de tenir en compte si estem pensant en tenir un d'aquests animals a casa. Per altra banda el centre fa una tasca educativa molt important, en col·laboració amb d'altres organitzacions, com per exemple l'associació animal latitude.

Els dies 11, 12 i 13 de juliol Animal Latitude organitza la 6a edició del curs de Maneig de Rèptils, obert al públic en general que tingui interés per aquests fantàstics animals.

Si us atreu el món dels rèptils, podeu inscrire-us al curs. No cal tenir coneixements previs. Es pot aprendre a aquest curs teòric i pràctic sobre maneig d'aquests animals, on podràs aprendre sobre ells la seva taxonomia, el maneig bàsic de tortugues, serps i saures, precaucions contra mossegades de serps, saures i cocodrils, manipulació mínima (tall d'ungles), etc...

El curs es a càrrec del Dr. Albert Martínez, Director Científic del CRARC (Centro de Recuperación de Anfibios y Reptiles de Catalunya).

Hi ha 15 places. El curs té un cost de 95 € (85€ antigcs alumnes d'Animal Latitude)

Data: 

Dilluns 11 jul

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Animal Latitude
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@animallatitude.org