Curs de Monitors/es de Lleure a Montsant (Vilaller)

Curs de Monitors/es de Lleure a Montsant (Vilaller)
Vilaller
Divendres, 16/08/2019

La formació està destinada a aquelles persones amb interès per intervenir de manera educativa en activitats pròpies de l’educació en el lleure d’infants i joves.

La Fundació Verge Blanca de Lleida organitza per al mes d’agost, un Curs de Monitors/es de Lleure en format residencial durant 10 dies, del 16 al 26. La formació, de caire intensiu, tindrà lloc a la Casa de Colònies Montsant de Vilaller (Pallars Sobirà). Totes les persones interessades en formar-ne part, ja poden realitzar la matrícula a través del formulari d’inscripció. El preu del curs és de 285 euros, als quals caldrà afegir-hi el cost de l’estada, que s’informarà un cop tancat el període d’inscripcions.

Aquest curs està destinat a aquelles persones amb interès per intervenir de manera educativa en activitats pròpies de l’educació en el lleure d’infants i joves, ja sigui en colònies, centres, escoles, casals de vacances, moviments educatius o ludoteques. La formació capacita per a l’organització, dinamització i avaluació d’activitats de lleure infantil i juvenil a través de tècniques específiques d’animació grupal. Fa una incidència explícita en l’educació en valors i posa especial atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Data: 

Divendres 16 ag

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Verge Blanca
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@vergeblanca.org