Curs de programació i robòtica educativa en Scratch!

Curs de programació i robòtica educativa en el treball basat en projectes
Barcelona
Dimarts, 04/07/2017 fins Divendres, 07/07/2017

Aquest curs d’iniciació al món de la programació i la robòtica educativa està englobat dins l’Escola d’Estiu de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Durant el curs es farà servir el programa Scratch amb diferents ginys i robots.

L’Associació de Mestres Rosa Sensat ha organitzat per aquest estiu, una formació d’iniciació al món de la programació i la robòtica educativa. Aquesta formació es farà del 4 de juliol fins al 7 de juliol, de les 15.00 h fins les 18.30 h, a l'Institut Infanta Isabel d’Aragó de Barcelona. Aquesta formació té una durada de 15 hores.

Durant la formació, s’explicarà que és l’entorn de programació Scratch, com començar a programar i com connectar aquest entorn de programació amb diferents ginys i robots. La formació està adreçada a mestres d’escola de primària i secundària, però també pot ser ideal per a personal que treballin en el lleure educatiu. El formador d’aquest curs és en Frank Sabaté, mestre de l’Escola Projecte.

Aquest curs està englobat dins la 52a edició de l’Escola d’Estiu de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Aquest any, l’Escola d’Estiu de Rosa Sensat, impartirà la seva formació del 3 al 11 de juliol. Per apuntar-se a la formació de Scratch, cal inscriure's aquí.

Data: 

Dimarts 04 jul

Hora: 

15:00

Organitzador: 
Associació de Mestres Rosa Sensat
Correu electrònic de l'organitzador: 
http://www2.rosasensat.org/pagina/contacte