Curs de Transformació Social i Ciutadania Crítica

Curs de Transformació Social i Ciutadania Crítica’
Barcelona
Divendres, 26/10/2018 fins Dissabte, 23/02/2019

Organitzat per Cristianisme i Justícia, Volpa Catalunya i Oxfam Intermón, la formació donarà eines per comprendre els canvis socials i polítics

Cristianisme i Justícia, Volpa Catalunya i Oxfam Intermón posen en marxa conjuntament el ‘Curs de Transformació Social i Ciutadania Crítica’ que dona eines formatives amb l’objectiu d’ajudar a tot l’alumnat participant en la comprensió dels canvis socials i polítics que s’esdevenen en un món globalitzat. D’aquesta manera, les entitats organitzadores acompanyen en un itinerari tant formatiu com de compromís en la lluita per la justícia, creant un espai d’aprofundiment fonamentat en l’esperança.

La metodologia del curs combina les seccions presencials amb les ponències i les dinàmiques participatives en format de tallers formatius. A més, es proposaran lectures entre sessions i es facilitarà la interacció entre les persones participants amb l’aula virtual en què el professorat publicarà els continguts. La data límit per inscriure’s és la primera setmana d’octubre i el cost per alumne és de 150 euros. Són un total de 25 les places que s’ofereixen per poder formar-hi part.

Descarrega't el tríptic del curs

Preinscripció

Data: 

Divendres 26 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Cristianisme i Justícia, VOLPA Catalunya i Oxfam Intermón
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fespinal.com