Curs de transformació social i ciutadania crítica

Curs de transformació social i ciutadania crítica
Barcelona
Divendres, 18/10/2019

A través d’un itinerari tant formatiu com de lluita per a la justícia, es crearà un espai d’aprofundiment que permetrà una anàlisi crítica de la realitat.

Organitzat per Cristianisme i Justícia juntament amb entitats del sector social de la Companyia de Jesús a Catalunya, el Curs de transformació social i ciutadania crítica (CTS) és una formació que aporta a les persones participants totes aquelles eines que ajuden a comprendre els canvis socials i polítics que s’esdevenen en un món globalitzat. A través d’un itinerari tant formatiu com de lluita per a la justícia, es crearà un espai d’aprofundiment que permetrà una anàlisi crítica de la realitat.

Tindrà lloc d’octubre d’aquest any i fins al gener de 2020 i constarà d’un total de 6 sessions. El curs va especialment dirigit a persones compromeses, tant des de l’àmbit professional, com poden ser personal tècnic del tercer sector, treballadors i treballadores socials, mestres i metges, com també des de la condició ciutadana, ja sigui persones voluntàries, militants socials o activistes. El preu és de 150 euros i compta amb 25 places.

Preinscripcions

Data: 

Divendres 18 oct

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@fespinal.com
Organitzador: 
Cristianisme i Justícia