Curs de Wordpress per a entitats i persones voluntàries

Imatge d'un portàtil amb una enganxina de Wordpress. Imatge de Titanas. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
Divendres, 29/11/2019 fins Divendres, 20/12/2019
(En línia)

Aquesta formació està pensada per persones vinculades amb la comunicació i difusió de les entitats i associacions. Wordpress és un dels gestors de continguts més utilitzats arreu del món.

La Cooperativa Colectic ha organitzat per aquest mes de desembre una formació de Wordpress per a entitats i persones voluntàries. La formació començarà un cop la persona s’ha matriculat, a través d’aquest formulari. Aquesta persona tindrà fins el dia 20 de desembre per fer tot el curs i les activitats. En total, la formació té una durada aproximada de 4 hores i un preu de 5 €.

La formació és reconeguda pel Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. Aquest curs es dirigeix a persones membres, sòcies i voluntàries i altres persones vinculades amb el món associatiu a Catalunya. Concretament, a persones vinculades amb la comunicació i difusió de l’entitat.

Wordpress és un gestor de continguts molt utilitzat a tot el món. És fàcil d’instal·lar, de configurar i d’utilitzar. Amb Wordpres podreu construir una pàgina web amb pocs recursos. Durant la formació coneixereu com es configuren les opcions de Wordpress i quines són les extensions que més poden interessar a les entitats.

El temari de la formació és el següent:

 • Tema 1: WordPress, una eina de programari lliure que domina el web!
  • Continguts: analitzem perquè WordPress és el gestor de continguts més utilitzat a Internet, coneixem funcionalitats principals.
 • Tema 2: WordPress.com i WordPress.org: servei, software lliure, suport!
  • Continguts: comparem diferents solucions amb WordPress, prestacions principals i diferencies; analitzem les funcionalitats per a entitats.
 • Tema 3: WordPress per a non-profits!
  • Continguts: conèixer i analitzar extensions de WordPress que faciliten funcionalitats per al treball diari de les entitats: agenda d’activitats, gestió d’inscripcions, butlletins digitals.

Requeriments importants:

 • Coneixements sobre xarxes socials i eines en línia com per exemple blogs, Facebook o Twitter.
 • Disposar d'accés a un ordinador amb connexió a Internet.
Data: 

Divendres 29 nov

Hora: 

11:56

Organitzador: 
Colectic
Correu electrònic de l'organitzador: 
gestio@colectic.coop