Curs d'Especialització de Resolució de Conflictes a l'Esport i en la Gestió Esportiva

 Font:
Dijous, 08/04/2021 fins Dijous, 27/05/2021
(En línia)

Curs orientat a la millora de la gestió i resolució de conflictes en la pràctica esportiva i en la gestió de les institucions i clubs esportius.

La Fundació UdG, la Societat Catalana de Conflictologia i el portal a internet Iusport, el primer portal esportiu i de dret esportiul, organitzen el curs "Models Innovadors. Mètodes de Resolució de conflictes a l'esport i en la gestió de les institucions esportives".

Des de fa més de 7 anys, professionals de la conflictologia i la gestió de conflictes estan treballant en clubs i institucions esportives de diferents modalitats ajudant-los a millorar els seus coneixements i habilitats en la resolució de conflictes. La millora d'aquests coneixements i habilitats té un efecte en la cohesió dels equips, les relacions entrenador-jugadors, entre els jugadors, en els resultats esportius, en les relacions de treball dins del club, amb els socis i aficionats, amb els proveïdors, etc.

Ja es disposa d'experiències amb clubs i professionals de l’esport en el futbol, en el bàsquet, en l’handbol, en el waterpolo, en el futbol sala, en el rem. I actualment es treballa en el nivell formatiu com professional.

Els professors d'aquest curs són, d'una banda, experts en la gestió de conflictes, la comunicació, la psicologia, el dret i, de l'altra, esportistes de prestigi i professionals de l'esport en actiu.

Data: 

Dijous 08 abr

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Fundació Universitat de Girona i Societat Catalana de Conflictologia
Correu electrònic de l'organitzador: 
info.fundacioif@udg.edu