Curs d'estiu Aprèn a Resoldre Conflictes

Cara a cara. Resolució de conflictes_[Unlimited]_Flickr
Dilluns, 09/07/2012 fins Divendres, 13/07/2012

La Fundació Universitat de Girona ofereix la sisena edició d'aquest curs per tal d'oferir un seguit de fórmules, procediments i tècniques per aprendre a gestionar els conflictes abans que apareguin, començant per la creació d'aquestes eines i treballant en el tractament resolutiu del conflicte de forma eficaç, efectiva, equitativa i satisfactòria.

Aportar les bases per a la intervenció en la gestió d'un conflicte, mitjançant l'aprenentatge de les fórmules i tècniques de la resolució de conflictes (comunicació, negociació, mediació, facilitació) és la finalitat d'aquest curs.

Hores: 20

Idioma: Català

Data inici: 09/07/2012

Data finalització: 13/07/2012

Nombre de places: 30

Matrícula oberta

Preu: 100€

Horari: de dilluns a divendres de 16 a 20 h

A qui s'adreça? estudiants i públic en general.

Descripció

El Conflicte és inherent a les nostres vides i relacions, forma part del nostre entorn més proper , i el que el fa ser d’una o altra manera i ens permet aconseguir solucions d’èxit és el seu tractament, els processos i procediments seleccionats, en resum, la gestió i resolució implicant als agents afectats des d’una visió positiva aplicant criteris i sistemes de gestió de la qualitat.

Els cursos estan reconeguts pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Pendent de reconeixement de Crèdits de Lliure Elecció per part de la Universitat de Girona (UdG) (consulteu properament aquesta web).

Programa

  1. Aproximar-se al conflicte: Com es crea?
  2. Vols resoldre'l? Comencem pel principi!
  3. Ens comuniquem? Aprèn a fer-ho!
  4. Gestionar les emocions en el conflicte
  5. Tot fent el mapa del conflicte: taller

Coordinació: Xavier Pastor i Pérez. Politòleg, conflictòleg. Director del Postgrau en Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG (FUdG).

Data: 

Dilluns 09 jul

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
xpastor@resoluciodeconflcites.org