Curs d'identificació d'ocells al Delta del Llobregat

Curs d'aprofundiment de les tècniques d'identificació d'ocells al Delta del Llobregat amb l'associació ICO.
Viladecans
Dissabte, 23/03/2019

Curs d'aprofundiment de les tècniques d'identificació d'ocells al Delta del Llobregat amb l'associació ICO.

La finalitat d'aquest curs de 63 hores és treballar en la tècnica de la identificació d'ocells al camp. Tot i que no és necessari tenir coneixements previs, es recomana seguir aquest curs a continuació natural a la formació 'Introducció a l'Ornitologia'.

El curs està format per 7 jornades, del 23 de març al 15 de juny. Les classes combinen sortides a la natura els matins als espais naturals del Delta del Llobregat, a Collserola, a Garraf i als secans de Ponent, i sessions teòriques a les tardes a l'Edifici Canadà de Viladecans.
Al llarg de les sessions es pot portar l'afició a un nivell més elevat. A l'aula amb vídeos, fotografies i tests en línia es pot aprendre a identificar els diferents d'ocells, i conèixer les tècniques d'identificació que utilitzen les persones professionals, més enllà de buscar-los a la guia de camp. També s'aprendrà a utilitzar recursos en línia i treure profit del telèfon intel·ligent per millorar les capacitats d'identificació, així com descobrir els millors llocs per anar a observar els ocells. A les sortides s'agafa experiència en un ventall d'ocells d'hàbitats diferents de Catalunya, sota la guia professorat amb anys d'experiència ensenyant ornitologia i bon coneixedor del territori.
El preu és de 145 €per a persones sòcies de l'ICO, i 170 €pera no sòcies, i es pot fer la inscripció a través d'aquest enllaç.

Data: 

Dissabte 23 març

Hora: 

08:00

Organitzador: 
Associació ICO
Correu electrònic de l'organitzador: 
ico@ornitologia.org