Curs d'Iniciació a la Direcció Coral

 Font:
Mataró
Dissabte, 04/05/2019

Inscripcions obertes al Curs d'Iniciació a la Direcció Coral, organitzat pel Moviment Educatiu del Maresme i impartit per Jordi Lluch i Arenas, que tindrà lloc el dissabte 4 de maig de 2019 a Mataró.

El cant coral ha esdevingut un excel·lent mitjà d’expressió musical col·lectiva que ja forma part del dia a dia de les nostres escoles.

Entre d’altres aspectes, el gest és un element primordial per organitzar i ordenar el treball de grups vocals i instrumentals. Una direcció efectiva estalvia temps de preparació del grup i en gestiona la feina. La feina d'un director de cor, per tant , a banda d'utilitzar el gest adequat (treball de gest de direcció) també es centra en l’activitat d’escolta d’un grup (treball d’oïda), en organitzar la feina a fer o com construir l’obra en grup (dinàmica d’assaig), en fer una anàlisi aplicada (treball d’una cançó a casa) i en planificar un assaig (metodologia d’assaig).

El Moviment Educatiu del Maresme (MEM) organitza una formació d'Iniciació a la Direcció Coral, que impartirà el mestre Jordi Lluch i Arenas i comptarà amb la col·laboració del Cor Ciutat de Mataró com a cor pilot per a les pràctiques dels alumnes.

El curs es realitzarà el dissabte 4 de maig de 2019 durant tot el dia a Mataró.

Més informació i inscripcions al sistema d'inscripcions del MEM (SiMEM)

Data: 

Dissabte 04 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Moviment Educatiu del Maresme
Correu electrònic de l'organitzador: 
secretaria@memcat.org