Curs d'introducció als Mètodes Qualitatius aplicats a l'Avaluació de Polítiques Públiques

Curs d'introducció als Mètodes Qualitatius aplicats a l'Avaluació de Polítiques Públiques
Dimarts, 06/06/2017 fins Dimarts, 20/06/2017

Organitzat per Ivàlua, el curs consta de 5 seminaris de 4 hores de duració que es desenvoluparan al llarg del mes de juny.

Ivàlua (Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques), organitza el Curs d'introducció als Mètodes Qualitatius aplicats a l'Avaluació de Polítiques Públiques, destinat a persones professionals de l’administració pública, del tercer sector i d’empreses de consultoria per al sector públic. Tindrà lloc els dies 6, 8, 12, 15 i 20 de juny de 9.30 a 13.30 h a la seu del Institut d'Estadística de Catalunya.

El curs consta de 5 seminaris de 4 hores de duració. La finalitat de les sessions és familiaritzar als alumnes amb els principals mètodes i tècniques d’anàlisi qualitativa que s’apliquen a l’avaluació de polítiques públiques. El material formatiu de suport inclou les presentacions de les sessions, els casos i exercicis pràctics, una guia pràctica elaborada per Ivàlua relacionada amb els continguts del curs i lectures de referència.

El preu per a professionals del sector públic i tercer sector és de 300 € i per a professionals del sector privat lucratiu és de 1.000 €. El curs s’ofereix per un nombre màxim de 25 alumnes i cal fer la inscripció abans del 29 de maig. El dia 31 del mateix mes s’informarà a la seva acceptació a les persones admeses.

Més informació

Data: 

Dimarts 06 juny

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Ivàlua
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ivalua.cat