Curs disseny gràfic aplicat a pàgines web

Il·lustració que representa les diferents eines que utilitzen els dissenyadors gràfics.
Barcelona
Divendres, 08/11/2019 fins Divendres, 20/12/2019

Mitjançant aquesta formació les persones interessades podran aprendre conceptes inicials de disseny gràfic i algunes eines tecnològiques. Durant la formació s’explicarà com aplicar conceptes de branding a les pàgines web.

El Convent de Sant Agustí ha programat una formació sobre disseny gràfic aplicat a pàgines web. Aquesta formació es farà cada divendres, del 8 de novembre al 20 de desembre, de les 17.30 h fins a les 19.30 h. La formació la impartirà la Cecília Garcia. Té un cost de 49,22 € i les persones interessades es poden inscriure mitjançant la pàgina web del Convent de Sant Agustí.

Mitjançant aquesta formació la persona que és estudiant coneixerà com aprendre diferents tècniques de branding, com: la funcionalitat dels diferents tipus de lletres, l’ús adequat del color i la construcció visual. El taller combinarà classes teòriques amb classes pràctiques. Les classes pràctiques es faran mitjançant eines de disseny com Canva i aplicacions de Google.

El taller està pensat, sobretot, per les persones que volen aprendre conceptes inicials de disseny gràfic. Com a consideracions:

  • És imprescindible dur un ordinador portàtil amb connexió a Internet i un compte d’usuari Gmail.
  • No calen coneixements previs de disseny ni d’aplicacions Adobe.
  • Cal tenir tenir un mínim de competències en alfabetització digital: instal·lar programari, cercar informació a través de Google, descarregar arxius etc.
Data: 

Divendres 08 nov

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Convent Sant Agustí
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@conventagusti.com