Curs "Eines de teatre dels i les oprimides: del desig a l’acció"

Curs "Eines de teatre dels i les oprimides: del desig a l’acció"
Barcelona
Dimarts, 24/01/2017 fins Dimarts, 20/06/2017

L’Escola de Teatre de les Oprimides de Barcelona obre el 2017 amb la segona edició del projecte ‘Eines de teatre dels i les oprimides: del desig a l’acció’ organitzat per Fil a l’Agulla, La Xixa Teatre i Nus Teatre i Acció Social.

L’Escola de Teatre de les Oprimides de Barcelona obre les portes del curs de 2017 amb la segona edició del projecte ‘Eines de teatre dels i les oprimides: del desig a l’acció’. En aquest curs Fil a l’Agulla, La Xixa Teatre i Nus Teatre i Acció Social unim les nostres trajectòries per oferir en comú un espai per assajar com transformar la realitat.

El teatre de les oprimides ens convida a reflexionar sobre les opressions que ens envolten, des del cos i de manera creativa, per buscar col·lectivament accions que ens facin més lliures. És una eina poderosa per representar i fer visible la realitat, construïda sobre una estructura de desigualtats i violències, i veure què podem fer per canviar-la.

‘Eines de teatre dels i les oprimides: del desig a l’acció’ és una ocasió per a les persones que busquen un espai creatiu col·lectiu, tant si són activistes com si volen adquirir eines per sortir del discurs i passar a l’acció.

El curs també procurarà aprenentatges de valor a les persones que treballen, de manera formal o informal, en el món de l’educació, la cultura, el treball social o la divulgació i tenen ganes d’adquirir eines per aplicar-les al seu àmbit professional.

Tinguin experiència prèvia en tècniques de teatre de les oprimides o vulguin entrar-hi en contacte per primer cop, les persones que busquen un espai on compartir les idees i desenvolupar les seves capacitats creatives en grup, tenen en aquest projecte l’oportunitat de fer-ho i aprendre noves eines per a l’apoderament individual i col·lectiu.

Detalls del curs

Dates: Inici el 24 de gener i finalització el 20 de juny de 2017

Horari: Dimarts de 19 a 21.30h

Lloc: Per definir

Matrícula: Si pagues abans del 15 de desembre de 2016 són 150 euros; si pagués després són 180 euros.

1r mòdul (7 sessions): 150 euros

2n mòdul (7 sessions): 150 euros

3r mòdul (7 sessions): 150 euros

Preu total del curs: 600 euros si t’inscrius abans del 15 de desembre de 2016; a partir del 15 de desembre són 630 euros.

Pots inscriure't fent clic aquí!

La inscripció és per a tot el curs i hi ha l’opció de pagar-lo de manera fraccionada.

Per més informació: info@nusteatre.org

Data: 

Dimarts 24 gen

Hora: 

19:00

Organitzador: 
La Xixa Teatre, Nus Teatre i Acció Social, Fil a l'Agulla
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@nusteatre.org