Curs: Eines per detectar situacions de vulnerabilitat

L’objectiu de la formació és aprendre com acostar-se a les persones en situació de vulnerabilitat. Font: Unsplash.
El Prat de Llobregat
Dimecres, 20/11/2019

El 20 de novembre, l’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza la formació a les Cases d’en Puig.

El proper dimecres 20 de novembre a les 17.00 h, l’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza el curs ‘Eines per detectar situacions de vulnerabilitat’.

L’objectiu de la formació és aprendre com acostar-se a les persones en situació de vulnerabilitat, quin rol s'adopta i com es processa l’impacte que poden tenir aquestes situacions sobre nosaltres mateixos.

Per aquest motiu, es dotarà d'eines per a la millora de la gestió d'emocions i es treballarà la comprensió i consciència en relació amb les dinàmiques relacionals amb les persones usuàries.

La formació està adreçada a persones responsables o coordinadores d’entitats del pla d’inclusió social i serà impartida per Fil a l’Agulla.

El curs treballarà aspectes com el posicionament de l’entitat, les eines per a la gestió de les emocions i les dinàmiques de rang i poder.

La sessió combina explicacions teòriques amb exercicis de treball personal, en parelles i en grup per prendre consciència dels temes que es tracten i facilitar l’adquisició d’habilitats i eines pràctiques.

Els exercicis estaran basats en la realitat quotidiana de les persones assistents, amb l’objectiu de treballar temes que siguin significatius i que motivin. D’altra banda, els continguts i la proposta s’adaptaran als coneixements previs i als interessos de les persones participants.

La inscripció és gratuïta i es pot fer presencialment a Cases d'en Puig, per correu electrònic a entitats@elprat.cat o bé, per telèfon al 93 379 00 50.

Data: 

Dimecres 20 nov

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Ajuntament del Prat de Llobregat
Correu electrònic de l'organitzador: 
entitats@elprat.cat