Curs ‘Eines i recursos per a joves per treballar a l'atenció sociosanitària’

Auscultador a sobre d'un teixit blanc. Font: Marcelo Leal
Igualada
Dijous, 02/09/2021

La formació pretén dotar a l’alumnat de les eines teòriques i pràctiques que qualifiquen al col·lectiu per poder treballar en serveis sociosanitaris.

La Fundació Pere Tarrés organitza el curs ‘Eines i recursos per a joves per treballar a l'atenció sociosanitària’ destinat prioritàriament al col·lectiu de persones joves amb ganes de treballar en aquest sector. La data d’inici és el 2 de setembre i es durà a terme al municipi d’Igualada (Carrer Trinitat, 12). Es tracta d’una formació 100% subvencionada i compta amb un total de 155 hores lectives. La matrícula pot fer-se omplint el formulari que es troba en aquest enllaç.

La formació pretén dotar a l’alumnat de les eines teòriques i pràctiques que qualifiquen al col·lectiu per poder treballar en serveis sociosanitaris. Així mateix, permetrà a les persones participants assolir la capacitació parcial oficial per a l’exercici de la professió a través d’una formació específica i augmentar les possibilitats d’inserció laboral en el camp sociosanitari de persones amb dificultats d’inserció.

Data: 

Dijous 02 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@peretarres.org