Curs ‘Els trastorns de la conducta alimentària: Prevenim-los des de l'escola’

L’objectiu és prevenir i detectar el més aviat possible aquests trastorns des de l’escola i ajudar a les seves famílies a evitar el desenvolupament dels trastorns de conducta alimentària. Font: Unsplash.
Barcelona
Dilluns, 01/07/2019 fins Dijous, 04/07/2019

De l’1 al 4 de juliol, Fundació Imatge i Autoestima organitza la formació a la Biblioteca Sagrada Família, Barcelona.

Del proper dissabte 1 de juliol fins al dimarts 4 de juliol, la Fundació Imatge i Autoestima organitza el curs ‘Els trastorns de la conducta alimentària: Prevenim-los des de l'escola’.

1 de cada 20 noies adolescents pateix un trastorn de la conducta alimentària, com l’anorèxia o la bulímia, i entre 2 i 3 més estan en risc de patir-ne, de manera que a cada classe trobem una mitja d'1’5 casos.

L’objectiu de la formació és prevenir i detectar el més aviat possible aquests trastorns des de l’escola i ajudar a les seves famílies a evitar el desenvolupament dels trastorns de conducta alimentària.

El curs abordarà temes com ‘Què són els trastorns de la conducta alimentària i quins tipus existeixen’, ‘Com es desenvolupem: factors de risc’ i la ‘Detecció precoç: Senyals d'alerta d'un possible cas’.

També es tractaran altres temes com ‘Com actuar davant la sospita d'un cas al centre escolar’, la ‘Prevenció: factors de protecció’ i casos pràctics, amb materials de treball i bibliografia.

El curs és gratuït i està becat per la Fundació Imatge i Autoestima. Per assistir, cal enviar un correu a ima@f-ima.org o omplir el formulari d'inscripció.

Data: 

Dilluns 01 jul

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Imatge i Autoestima
Correu electrònic de l'organitzador: 
ima@f-ima.org