Taller sobre les proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local (18a edició)

 Font:
Dijous, 05/10/2023 fins Dilluns, 06/11/2023
(En línia)

Una formació en línia totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb la pràctica professional, és a dir, els casos pràctics.

Els educadors i les educadores socials tenen la possibilitat d’optar a una plaça i/o lloc de treball a l’administració pública local per exercir la seva professió a l’àmbit dels serveis socials bàsics (concretament als serveis bàsics d’atenció social). Per accedir a treballar a l’administració pública s’han de passar una sèrie de proves de coneixements, teòrics i pràctics, i mèrits.

Des del CEESC oferim, també, la formació 'Com preparar-se per a un procés de selecció a l’administració local?', que combina explicacions jurídiques del procés de selecció a l’administració local (contextualització, definició de conceptes, explicació de les bases…) i tècniques (tipus de proves i elements i estratègies per a defensar les diferents proves).

En aquest cas, us proposem una formació totalment pràctica que se centra a treballar només la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb la pràctica professional, és a dir, els casos pràctics (que poden ser en format de cas ordinari, petició d’elaboració d’un projecte o un informe social).

Es proposa als educadors i les educadores socials un espai compartit per practicar a fons aquest tipus de proves. Pensem que el taller pot ser una bona manera d’acompanyar els professionals en aquest procés dur i intens, i ajudar a encarar l’estudi i les proves amb més confiança.

Data: 

Dijous 05 oct

Hora: 

16:00

Organitzador: 
CEESC
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@ceesc.cat