Curs en streaming: R per a l'anàlisi de dades i programació - Nivell bàsic

Colpis, R, formació, llenguatge programació, estadístiques
Dimarts, 09/03/2021 fins Dimarts, 23/03/2021
(En línia)

Curs introductori per aprendre a fer anàlisi de dades i a la programació amb llenguatge R.

Aquest és un curs per a principiants que ofereix una introducció a l’anàlisi de dades i a la programació en R. Així doncs, el curs cobreix les eines per a realitzar explotacions de dades, però a la vegada permet entendre la programació com quelcom més enllà del que es pot realitzar amb un full de càlcul com l’Excel.

Les habilitats professionals associades al coneixement tècnic d’R com a llenguatge de programació són cada vegada més valorades i imprescindibles en el mercat laboral, i permeten anar més enllà de les anàlisis o metodologies més tradicionals.

En aquest curs es prioritzarà el desenvolupament del raonament associat a la programació, així com la capacitació de l’alumnat per a tal d’assolir unes competències autònomes a l’hora d’afrontar problemes reals de manera creativa, reproduïble i automatitzada.

El curs es portarà a terme en streaming del 9 al 23 de març, de 18h a 21h de la tarda. Anirà a càrrec de Joan Gasull, sociòleg i científic de dades amb àmplia experiència docent a diverses universitats.

Data: 

Dimarts 09 març

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@colpis.cat