Curs: Estratègia i gestió financera a les fundacions i altres entitats no lucratives

El curs abordarà l’estratègia respecte als fons propis, la gestió financera a llarg termini i la comunicació amb entitats financeres. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimarts, 17/12/2019

El 17 de desembre, el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitza la jornada a la seva seu de Barcelona.

El proper dimarts 17 de desembre a les 9.15 h, el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitza la sessió Estratègia i gestió financera a les Fundacions i altres entitats no lucratives.

El curs es realitzarà tant pel matí com per la tarda i abordarà l’estratègia respecte als fons propis, la gestió financera a llarg termini i la comunicació amb entitats financeres.

També es pretén tractar la gestió del finançament a curt termini i de la tresoreria i els instruments financers bancaris i alternatius.

El curs va dirigit a membres de patronats, directors/es i dirigents en general de fundacions i altres entitats no lucratives. També va adreçat a assessors/es i consultors/es de fundacions i altres entitats no lucratives i persones tècniques de les administracions públiques amb responsabilitats sobre el sector de fundacions i altres entitats no lucratives.

La sessió anirà dirigida per Carme García, economista, assessora financera i d'estratègia, sòcia i directora de serveis econòmics i financers del Gabinet Jurídic FJM, SL.

El preu del curs és de 190€ per a col·legiats, 220€ per a membres de fundacions i 250€ per a no col·legiats. Per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 17 des

Hora: 

09:15

Correu electrònic Organitzador: 
cec@coleconomistes.cat
Organitzador: 
Col·legi d'Econimistes de Catalunya