Curs: estratègies i eines per millorar la comunicació de la teva fundació

Curs: estratègies i eines per millorar la comunicació de la teva fundació
Barcelona
Dimecres, 18/09/2019

La Coordinadora Catalana de Fundacions organitza el proper 18 de setembre aquest curs per millorar la comunicació de les entitats.

La Coordinadora Catalana de Fundacions organitza el proper 18 de setembre el curs, ‘Ets el que comuniques: estratègies i eines per millorar la comunicació de la teva fundació’.

La idea d’aquest curs és aprendre a crear missatges comunicatius que siguin coherents amb una estratègia comunicativa traçada a partir dels valors de l’organització, de la seva imatge i dels objectius que vol assolir.

Per això és fonamental conèixer les característiques principals de la comunicació corporativa i les diferents eines, plataformes i recursos que les fundacions tenen al seu abast per fer arribar els seus missatges al seu públic potencial. En resum: impactar, atraure i transformar.

En aquesta formació es farà una aproximació a les característiques, al potencial i l’abast de les xarxes socials, el web, el gabinet de premsa, la comunicació gràfica i els audiovisuals, amb el tercer sector com a àmbit d’actuació.

Objectius del curs

  • Pautes per definir l’estratègia comunicativa de les fundacions.
  • Aprendre eines per optimitzar l’ús de les plataformes digitals i les xarxes socials.
  • La importància de la comunicació gràfica.
  • Com relacionar-se amb mitjans de comunicació i periodistes?
  • Conèixer altres formats comunicatius.

Data: 

Dimecres 18 set

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
mpedra@ccfundacions.cat
Organitzador: 
Coodinadora Catalana de Fundacions