Curs: ‘Ets el que comuniques: estratègies i eines per millorar la comunicació de la teva fundació’

L’objectiu és aprendre pautes per definir l’estratègia comunicativa de les fundacions i eines per optimitzar l’ús de les plataformes digitals i les xarxes socials. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 04/12/2019

El 4 de desembre, la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza la formació a la seva seu, Barcelona.

El proper dimecres 4 de desembre a les 9.00 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs Ets el que comuniques: estratègies i eines per millorar la comunicació de la teva fundació.

Comunicar bé és una tasca que requereix una base, unes eines i unes intencions. Cal que tots els missatges siguin coherents amb una estratègia comunicativa elaborada a partir dels valors de l’organització, de la seva imatge i dels objectius que vol assolir.

L’objectiu del curs és aprendre pautes per definir l’estratègia comunicativa de les fundacions i eines per optimitzar l’ús de les plataformes digitals i les xarxes socials.

També es pretén conscienciar sobre la importància de la comunicació gràfica, veure quina és la millor forma de relacionar-se amb mitjans de comunicació i periodistes i conèixer altres formats comunicatius.

La formació té un cost de 110€ per fundacions associades a la CCF i de 210€ per les no sòcies.

Data: 

Dimecres 04 des

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat