Curs: Facebook per a non-profit

il·lustració sobre Facebook. Font: Pixabay
Dilluns, 08/10/2018 fins Diumenge, 21/10/2018
(En línia)

Si les persones estan a les xarxes socials, les entitats també han de ser-hi! En aquest curs t'explicaran els secrets de les pàgines de seguidors/ores de Facebook, per tal que esdevingui un punt de trobada entre la teva entitat i la base social.

La cooperativa d'iniciativa social Colectic aposta per la comunicació social i el programari lliure i ofereix formació i acompanyament a altres organitzacions en aquests àmbits. Entre altres, organitza el curs 'Facebook per a non-profit', que es realitzarà en línia del 8 al 21 d'octubre. tindrà una durada de cinc hores.

Mitjançant aquesta formació les persones participants podran:

  • definir o millorar un element clau del seu pla de comunicació: la presència a les xarxes socials més esteses i reconegudes, i
  • dotar les entitats d’eines i coneixements per la implementació d’una pàgina pròpia a Facebook.

Aquest curs es dirigeix a persones membres, sòcies, voluntàries i altres persones vinculades amb el món associatiu a Catalunya. Concretament, a persones vinculades amb la comunicació de l’entitat.

La inscripció ja és oberta.

És una formació reconeguda pel Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i s'impartirà a través de l'aula virtual d'aquest.

Programa:

  • Què ens aporta Facebook per la comunicació de l’entitat? Analitzar les oportunitats que ofereix Facebook per l’entitat, avantatges i punts febles, implicacions per la comunicació.
  • Transformar un perfil en pàgina. Al principi de Facebook només hi havia perfils personals, aprenem com transformar-los en una pàgina d’admiradors/ores per l’entitat.
  • Configuració de la pàgina, privacitat i seguretat. Coneixem les diferents opcions de configuració de la pàgina d’admiradors, usuaris administradors vinculats, i la configuració de privacitat i seguretat en la pàgina.
  • Publicació i estadístiques. Com preparar i publicar continguts, i analitzar l’impacte.
Data: 

Dilluns 08 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Colectic
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@colectic.coop