Curs ‘Fem ciència ciutadana: descobrim la biodiversitat urbana’

 Curs ‘Fem ciència ciutadana: descobrim la biodiversitat urbana’. Foto: Adenc
Dimecres, 20/11/2019

Una formació aportarà idees noves per poder-les aplicar en nous projectes, a l’escola, en l’àmbit del voluntariat i també en aprenentatge i servei comunitari.

El 20 de novembre s’iniciarà el curs que porta per títol ‘Fem ciència ciutadana: descobrim la biodiversitat urbana’. Està organitzat per l’associació ecologista i naturalista ADENC i la formació s’inclou en el conjunt d’actuacions del projecte ‘Vivim, respirem, replantegem Sabadell’ que l’entitat està duent a terme i que pretén treballar per una millora de la biodiversitat urbana i la qualitat de l’aire de la ciutat vallesana. Es tracta d’un curs gratuït amb preinscripció prèvia contactant amb l'entitat perquè les places són limitades.

La formació consta de 7 sessions que sumen un total d’11 hores lectives. S’hi introduiran diferents mètodes i projectes de ciència ciutadana, per tal d’aportar idees noves i poder-les aplicar en nous projectes, a l’escola, en l’àmbit del voluntariat i també en aprenentatge i servei comunitari. Formant part com a alumnat del curs, es poden reconèixer crèdits de formació de professorat per part del Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental I, al qual cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç.

Data: 

Dimecres 20 nov

Hora: 

17:30

Correu electrònic Organitzador: 
correu@adenc.cat
Organitzador: 
Adenc